RÖKNING

VI RÖKER DITT VILTKÖTT & DIN FISK!

Vi hjälper dig med saltning, rökning & ev. paketering!

Vi tar gärna emot ditt viltkött samt även din egen fisk.
Lämnar du in fisk till oss ska fisken redan vara filéad och klar för saltning.
Vi tar gärna bort ev fett & slem på filéerna.
Du kan lämna in ditt kött eller din fisk när som helst under våra öppettider.
men rökningen sker först när vi har fått in tillräckligt mycket för att röka och kan därför dröja en stund.

Vart: LK Saluhall - Valnäsvägen 3, 819 30 Skärplinge
Kvalifikationer: Fryst, väl paketerat och eventuellt bevis på veterinärbesiktning.
Detta krävs när du lämnar in vildsvinskött!
Pris: 75kr/kg inlämningsvikt
Då ingår saltning & rökning.
Paketering: 2-6kr/påse
Priset varierar beroende på vad du har för typ av produkt och storlek på köttet/fisken.


BUTIKENS ÖPPETTIDER

Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag & Söndag 10.00-17.00